Looking For Anything Specific?

Φωτιά Εύβοια : Jwxvaemz3lvuqm : Εντάθηκαν οι άνεμοι τα ξημερώματα.

Φωτιά Εύβοια : Jwxvaemz3lvuqm : Εντάθηκαν οι άνεμοι τα ξημερώματα.. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Στέφανο, πολυδένδρι ο στρατός με 4 ερπυστριοφόρα ανοίγει. Λίγο αργότερα στάλθηκε και δεύτερο sms που ανέφερε: Τα τελευταία στοιχεία από τις δορυφορικές. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, με τις συνθήκες να γίνονται όλο και πιο δύσκολες, καθώς το πύρινο μέτωπο προχωρά επικίνδυνα.

Στέφανο, πολυδένδρι ο στρατός με 4 ερπυστριοφόρα ανοίγει. Δεν έχει σταματημό η δραματική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι στη βόρεια εύβοια. Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. «αν βρίσκεστε στους γαλατσάδες ή καματριάδες ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς ιστιαία! Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες.

Fwtia Eyboia Se Parata3h Maxhs Oi Pyrosbestes 5 Xiliometra To Energo Metwpo Ths Fwtias
Fwtia Eyboia Se Parata3h Maxhs Oi Pyrosbestes 5 Xiliometra To Energo Metwpo Ths Fwtias from www.newsit.gr
Εφιαλτικές στιγμές στην εύβοια, καθώς η μεγάλη φωτιά που μαίνεται από την τρίτη καταστρέφει περιουσίες και πυκνό δάσος.η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή με τρία ενεργά μέτωπα και συνεχείς αναζωπυρώσεις. Δράμα δίχως τέλος στην εύβοια όπου η άνιση μάχη με τη φωτιά συνεχίζεται για πυροσβέστες και κατοίκους που παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους. Ανεξέλεγκτα παραμένουν τα πύρινα μέτωπα που καίνε από το απόγευμα της τρίτης (3/8) στην εύβοια. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. «αν βρίσκεστε στους γαλατσάδες ή καματριάδες ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς ιστιαία! Ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει στην εκκένωση 12. Εντάθηκαν οι άνεμοι τα ξημερώματα.

Δεν έχει σταματημό η δραματική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι στη βόρεια εύβοια.

Δεν έχει σταματημό η δραματική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι στη βόρεια εύβοια. Στέφανο, πολυδένδρι ο στρατός με 4 ερπυστριοφόρα ανοίγει. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη ημέρα καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες, με τους οικισμούς αγία άννα και αγλάδι να δίνεται εντολή για άμεση εκκένωσή τους. Ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει στην εκκένωση 12. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. Εντάθηκαν οι άνεμοι τα ξημερώματα. Ανεξέλεγκτα παραμένουν τα πύρινα μέτωπα που καίνε από το απόγευμα της τρίτης (3/8) στην εύβοια. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη. Τα τελευταία στοιχεία από τις δορυφορικές. Σε επαγρύπνηση η πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εύβοια και βαρνάβα. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, με τις συνθήκες να γίνονται όλο και πιο δύσκολες, καθώς το πύρινο μέτωπο προχωρά επικίνδυνα.

Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Τραυματίστηκε πυροσβέστης 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 κοινωνία Μεταφέρουν στα χέρια τους κατάκοιτους από το πευκί 08/08/2021, 18:47 κρίσιμη μάχη στην εύβοια: Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες.

Ifyxabpdnsgfcm
Ifyxabpdnsgfcm from www.in.gr
Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Καλύτερη η εικόνα σε νιμπορειό και. Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. Δεν έχει σταματημό η δραματική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι στη βόρεια εύβοια. Τα τελευταία στοιχεία από τις δορυφορικές. Λίγο αργότερα στάλθηκε και δεύτερο sms που ανέφερε: Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Τραυματίστηκε πυροσβέστης 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 κοινωνία

Νέο μήνυμα σε κατοίκους ιστιαίας και αιδηψού να σφραγίσουν τα σπίτια τους λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται.

Εφιαλτικές στιγμές στην εύβοια, καθώς η μεγάλη φωτιά που μαίνεται από την τρίτη καταστρέφει περιουσίες και πυκνό δάσος.η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή με τρία ενεργά μέτωπα και συνεχείς αναζωπυρώσεις. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Εντάθηκαν οι άνεμοι τα ξημερώματα. Τραυματίστηκε πυροσβέστης 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 κοινωνία Σε επαγρύπνηση η πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εύβοια και βαρνάβα. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Μεταφέρουν στα χέρια τους κατάκοιτους από το πευκί 08/08/2021, 18:47 κρίσιμη μάχη στην εύβοια: Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, με τις συνθήκες να γίνονται όλο και πιο δύσκολες, καθώς το πύρινο μέτωπο προχωρά επικίνδυνα. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. Νέο μήνυμα σε κατοίκους ιστιαίας και αιδηψού να σφραγίσουν τα σπίτια τους λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται.

Ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει στην εκκένωση 12. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη ημέρα καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες, με τους οικισμούς αγία άννα και αγλάδι να δίνεται εντολή για άμεση εκκένωσή τους. Τραυματίστηκε πυροσβέστης 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 κοινωνία Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

U2erajednn Iom
U2erajednn Iom from nb.bbend.net
Λίγο αργότερα στάλθηκε και δεύτερο sms που ανέφερε: Εντάθηκαν οι άνεμοι τα ξημερώματα. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. Άνιση μάχη με τη φωτιά και στο νότιο. Τα τελευταία στοιχεία από τις δορυφορικές. Εφιαλτικές στιγμές στην εύβοια, καθώς η μεγάλη φωτιά που μαίνεται από την τρίτη καταστρέφει περιουσίες και πυκνό δάσος.η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή με τρία ενεργά μέτωπα και συνεχείς αναζωπυρώσεις. This is a modal window.

Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. «αν βρίσκεστε στους γαλατσάδες ή καματριάδες ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς ιστιαία! Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Μεταφέρουν στα χέρια τους κατάκοιτους από το πευκί 08/08/2021, 18:47 κρίσιμη μάχη στην εύβοια: Ανεξέλεγκτα παραμένουν τα πύρινα μέτωπα που καίνε από το απόγευμα της τρίτης (3/8) στην εύβοια. Τραυματίστηκε πυροσβέστης 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 κοινωνία Στέφανο, πολυδένδρι ο στρατός με 4 ερπυστριοφόρα ανοίγει. Λίγο αργότερα στάλθηκε και δεύτερο sms που ανέφερε: Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει στην εκκένωση 12. Καλύτερη η εικόνα σε νιμπορειό και. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη.

Δράμα δίχως τέλος στην εύβοια όπου η άνιση μάχη με τη φωτιά συνεχίζεται για πυροσβέστες και κατοίκους που παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους εύβοια φωτιά. Τραυματίστηκε πυροσβέστης 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 4:13 μμ, σαββατο 07 αυγ 2021 κοινωνία

Posting Komentar

0 Komentar